Olympus tough tg-5 – lyd & bilde – lydogbilde., Blant høydepunktene er 4k-videoopptak, 20 bilder/s i serie, integrert bildestabilisator og en ny 12 megapiksler bildesensor. den har færre piksler enn forgjengeren, men med ny bildeprosessor har olympus forsøkt å forbedre bildekvaliteten..
Nikon d850 – lyd & bilde – lydogbilde., Den høye prisen overskygges av en vanvittig kvalitet, for ikke å snakke om den vanvittig gode lyden..

Comtech – din -partner – norske skytjenester og -drift, Comtech tilbyr tjenester innen -drift, skytjenester, hosting og datasikkerhet. å visjon er å gi å kunder en enklere -hverdag..

https://comtech.no/
Samsung galaxy note8 | samsung norge, Større skjerm betyr mer plass til å å utrettet mer. tenk stort med galaxy note8s grenseløse skjerm på 6,3". det er den hittil største skjermen på en note-mobil som lett å plass ånden din..

https://www.samsung.com/no/smartphones/galaxy-note8/
Med office 365 jobber du effektivt skyen og har alltid, Office 365 fra telenor gjø du jobbe mer effektivt og fleksibelt også utenfor kontoret. hos telenor er norsktalende ubegrenset sluttbrukersupport inkludert alle dine office365-brukere..

https://www.telenor.no/bedrift/office365/